HAMİDİYE ORTAOKULU

Vizyon: Eğitim - öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ile bölgede sayılı bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi bireysel farklılıklarının önemsendiği ve kendilerini gösterme fırsatlarının oluşturulduğu ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, sosyal ve kültürel sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi beceri ve değerlerle donatılmış, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan, mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2010 YILI SBS İLÇE BİRİNCİLİĞİ

Saatler: 08:30 / 15:20
Servis Bilgisi: 5 Taşımalı araç var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hamidiyeortaokulu53.meb.k12.tr

Adres - HAMİDİYE KÖYÜ SAĞLIK OCAĞI YOLU VE ÇEVRESİ MEVKİ MEVKİİ SAĞLIK OCAĞI VE ÇEVRESİ MEVKİİ KÜME EVLERİ HAMIDIYE ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 3 PAZAR / RİZE

Yerleşim Yeri - Hamidiye Köyü Merkez Camii Yanı

Ulaşım Özel Araçlarla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 45, İlçe merkezine 6 km uzaklıkta.